Urban Exploration

Urbaania löytöretkeilyä suomessa - ue.arinurmela.com

Pientalot

 1. Pientalot Jyväskylän alueella (R.I.P)
  Elokuu 31pv 2008 - sunnuntai iltapäivä
   

  Mentiin tarkastamaan miten jakselee tämä yksi hylätty talo mitä aiemmin kävimme ulkoapäin kuvaamassa. Talo löytyi ovet rikottuna ja on toiminut kaiketi jonkin aikaa pulsujen majapaikkana. Hirvee sotku siellä ja haju oli karsee.

  Kun tulimme talon ovelle huomattiin naapuritontilla ihan uusi kohde joka oli myös jätetty paikalle mätänemään ja ikkunoita rikottu sekä ovet selälläään. Tämän kohteen kuvat galleriassa ensimmäisenä ja aiemmin löydetyn talon kuvat sitten siinä perässä. Talot ei varmastikkaan tule olemaan pystyssä enää kovinkaan pitkään.

 2. Pientalot Laukaa (R.I.P)
  Elokuu 8pv 2008 - sunnuntai iltapäivä
   

  Vihdoin ja viimein kuvasin laukaan kuusaan kylällä hylätyn ja pahoin ränsistyneen pientalon jonka ohitse olin ajanut ties kuinka monta kertaa parin vuoden aikana.

  Samalla tuli reissattua ympäri laukaata, juha kankkusen tien kautta äijälään ja sieltä suolahden kautta takaisin laukaan keskustaan mistä löytyi kaksi jätettyä pientaloa. Harmi ettei päästy sisälle asti kun naapuri tuli kyselemään ison koiran kanssa, millä asialla ollaan. Kiertolenkiltä jäi yksi paikka seurantaan. Ehkä palaamme myöhemmin sinne.

 3. Pientalot Jyväskylä (R.I.P)
  Syyskuu 23pv 2006 - lauantai iltapäivä
   

  Kaverin kanssa etsittiin jätettyjä pientaloja ja löytyhän niitä neljä kappalaetta. Pienien esitutkimuksien jälkeen päädyimme hylättyihin rakennuksiin.

  Ensimmäiset kaksi pientaloa oli osittain palanut jotka oli luvattu purettavan 9/2006. Nyt 8/2008 talot on jo hävitetty ja paikalle rakennettu uudet omakotitalot. Kohde R.I.P.

  Loput 2 pientaloa oli kaiketi asukkaan aika jättänyt ja perikunta käynyt lukitsemassa ovet ja levyttämässä ikkunat. Talot tarkastettu (8/2008). Talo missä oli ikkunat levytetty on R.I.P. Paikalle on rakennettu uusi omakotitalo. Toinen kellertävätalo oli ovet auki ja ylempänä kuvasarja siitä.